Gespreksleiding

Wie gingen u voor?

Haal nog meer resultaat uit jouw bijeenkomst

Renske Keur - Dagvoorzitter

Of het nu gaat om een bijeenkomst met mantelzorgers of vrijwilligers over zorg in de buurt. Een bewonersbijeenkomst over een nieuwe bestemmingsplan. Of een vergadering met collega's. Je wilt graag concreet resultaat: een duidelijke vervolgstap, voldoende draagvlak of juist inspiratie. Daar kan ik bij helpen. Als dagvoorzitter weet ik als geen ander wat er nodig is om een bijeenkomst tot een succes te maken.

Graag denk ik met je mee over een aantrekkelijk programma. Een goede opzet bepaalt immers voor een belangrijk deel de sfeer en het resultaat. Tijdens de bijeenkomst geef ik het publiek in de zaal een stem, ook diegenen die misschien iets minder snel met hun mening op de voorgrond treden. Het bespreken van serieuze zaken op een luchtige manier is mijn kracht. Daarbij vind ik het belangrijk om een open sfeer te creëren waarin iedereen tot zijn recht komt. Aan het einde van de bijeenkomst zorg ik dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

10 tips voor een succesvolle bijeenkomst

Inspraak van burgers

PDF met 10 tips

Vraag de gratis PDF aan met 10 tips voor een succesvolle bijeenkomst.

Vul het formulier hieronder in om dit handige document per email te ontvangen.

Gemeente Amsterdam (2019)

Begeleiding viertal informatiebijeenkomsten in diverse stadsdelen over de 24-uursopvang van uitgeprocedeerde asielzoekers.

Gemeente Diemen (2019)

Gespreksleider overleg werkgroep groen bewonersvereniging. Buitenlust en gemeente en begeleiding bewonersavond over sociale woningbouw in Buitenlust.

Gemeente Haarlem (2019)

Gespreksleider bijeenkomst rol wijkraden in de nieuwe democratie (ism stichting stadsgesprekken Haarlem), gespreksleider overleg gemeente en meedenkgroep bewoners over ontwikkelzone Zuidwest.

Gemeente Amsterdam (2019)

Begeleiding viertal informatiebijeenkomsten in diverse stadsdelen over de 24-uursopvang van uitgeprocedeerde asielzoekers (2019).

Provincie Gelderland (2018-2019)

Begeleiden van een conferentie over de Energietransitie in de huursector met woningbouwcorporaties uit heel Gelderland
(2019) en begeleiding bestuurlijke ‘groene tafel’ over energietransitie met gedeputeerden, directeuren woningbouwcorporaties, wethouders diverse gemeenten en energiebedrijven.

Gemeente Haarlemmermeer (2016-2018)

Begeleiding participatiebijeenkomst Rijsenhout over ruimtelijke en economische visie voor het gebied(2016). Bijeenkomst bewoners over nieuwe circulaire wijk Lincolnpark. De bewoners hebben meegedacht over de doelstellingen en de stedenbouwkundige kaders van Lincoln Park Circulair. De uitkomsten geeft de gemeente mee aan de projectontwikkelaars.

Gemeente Velsen (2017/2018)

In opdracht van de gemeenteraad heb ik een bijeenkomst voor bewoners en stakeholders van de gemeente Velsen begeleid over het raadsakkoord. In opdracht van B&W heb ik het Velsens Forum, een bijeenkomst met stakeholders over de toekomst van de gemeente begeleid.

Pakhuis de Zwijger (2018)

Tijdens het festival We Make the City van Pakhuis de Zwijger en de gemeente Amsterdam heb ik een bijeenkomst over energietransitie geleid met gastsprekers uit binnen- en buitenland.

Waternet/Waterschap Amstel, Gooi en Vecht (2017-2018)

Begeleiding bewonersbijeenkomsten over versterking dijk Baambrugge (2019), Proostdijlaantje Mijdrecht (2018) en Ringdijk in Watergraafsmeer (2018).